Een kindervoorstelling voor elke leeftijd


Kinderen maken jaar op jaar een enorme ontwikkeling door. Een voorstelling voor de onderbouw is niet altijd geschikt voor de bovenbouw, en andersom. Daarom heeft Poppa.P voor elke leeftijd een speciale kindervoorstelling.


Niet elke gelegenheid is hetzelfde. Een dorpsfeest is niet te vergelijken met een voorstelling op een basisschool. Daarom heeft Poppa.P feestelijke voorstellingen maar ook cultuur-educatieve voorstellingen en muziektheater. Kortom, Poppa.P heeft voor elke gelegenheid een passende kindervoorstelling!


Natuurlijk zijn er ook kindervoorstellingen voor speciale gelegenheden: Sinterklaas, kinderboekenweek of een voorstelling met speciale focus op de zintuigen voor verstandelijk gehandicapte kinderen.


Elke voorstelling duurt in principe 45 minuten, maar Poppa.P kan een kinderoptreden altijd "op maat" maken voor elke gelegenheid en leeftijd.


Klik hier onder voor meer informatie per voorstelling.  

Poppa.P heeft voor elke gelegenheid een passende kindervoorstelling!kindervoorstelling groep 7-8 jeugdvoorstelling Friesland Groningen Drenthe
Poppa.P| kindervoorstelling, Friesland, Groningen, Drenthe|Poppa.P muzikale kindervoorstellingen
Poppa.P| kindervoorstelling, Friesland, Groningen, Drenthe|Poppa.P muzikale kindervoorstellingen